Home » » DAP CELAKA HINA ISLAM :ADUN Kota Alam Shah Manoharan Malayalam Persenda Doa Orang Islam...?

DAP CELAKA HINA ISLAM :ADUN Kota Alam Shah Manoharan Malayalam Persenda Doa Orang Islam...?

Written By LAILANATASHA on Thursday, September 8, 2011 | 8:24 AM


Terbaca tulisan ringkas saudara Dhanyaraam di laman blognya yang mengatakan bahawa Manoharan Malayalam iaitu iaitu Ahli Dewan Negeri untuk kerusi N48 Kota Alam Shah telah persenda doa orang Islam.

Artikel ringkas mengenai Manoharan Malayalam yang dilihat mempersendakan doa orang Islam dengan meletakkan sekeping gambar papan tanda di laman facebook miliknya dengan menulis ayat "I saw this at Jln Duta High Court building".


Inilah papan tanda yang dijadikan bahan gurauan oleh YB berfahaman sosialis


Gambar tersebut 'ditagged' kepada beberapa rakan di laman facebook beliau dan mendapat beberapa komen yang jelas mempersendakan amalan doa umat Islam.  Dari penelitian daripada komen yang dipaparkan jelas Manoharan Malayalam berniat untuk mempersendakan amalan orang Islam. 

Ekoran tindakan bodoh 'paria' ini ada yang membalasnya dengan mempersendakan ajaran agama Hindu pula. Hal berkaitan agama bukan isu yang boleh dipermainkan atau dijadikan bahan gurauan .. Ianya cukup sensitif dan mungkin boleh membawa kemudaratan yang lebih besar.

Saya melihat tindakan Manoharan Malayalam yang berfahaman sosialis ini sebenarnya cuba mempersendakan doa orang Islam. Jika beliau tidak berniat mempersendakan doa-doa orang Islam, kenapa beliau LULUSKAN komen-komen negatif di laman facebook miliknya?

Lagi komen yang mempertikaikan tindakan bengong Manoharan a/l Malayalam :


Tidak cukup Mat Syabu menghina para pejuang negara, kini wakil rakyat pembangkang semakin berani  dan KURANG AJAR kerana amalan dan doa penganut agama lain pun mereka jadikan bahan gurauan. Nampaknya PAS perlu mengajar Manoharan Malayalam tentang doa-doa yang diamalkan oleh orang Islam.

Jelas walaupun sudah 6 tahun PAS 'bersetubuh' dengan golongan ini, mereka tidak pernah faham tentang ajaran Islam dan tidak sesekali mahu memahami tentang pengertian ajaran Islam.

Nampaknya PAS hanya sempat 'mengajar' rakan 'persetubuhan' mereka cara-cara menghafal ayat-ayat suci Al-Quran.

Tetapi mereka terlupa mengajar tentang doa-doa yang selalu diamalkan oleh orang Islam.

Wahai Manoharan a/l Malayalam, boleh jelaskan tujuan sebenar kamu kepada kami umat Islam?

Sedikit peringatan buat YB bangang ini hal agama jangan dibuat main aney!!!

Nak baca komen-komen yang persenda amalan doa orang Islam masuk tandas KLIK SINI...  - double Y
Share this article :

+ comments + 1 comments

Anonymous
September 8, 2011 at 8:48 AM

kalau tak faham atau tak tahu, bertanya le. jangan jadi bodoh sombong. Ini jenis bodoh tak dapat diajar, pandai tak boleh pakai.........dah le dia bodoh, memperbodohkan pengundi yg memberi amanah pada dia.......

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MALAYSIA KRITIS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger