Home » » ADAM ADLI BUDAK TURUNKAN BENDERA BUDAK YG GIAN DILIWAT ANWAR?

ADAM ADLI BUDAK TURUNKAN BENDERA BUDAK YG GIAN DILIWAT ANWAR?

Written By LAILANATASHA on Sunday, December 18, 2011 | 3:35 AM









 



Dia Ketua Legasi Mahasiswa Progresif dalam UPSI (Universiti Pendidikan Sultan Idris, Tanjung Malim, Perak. Big supporter PKR (Parti Kunyit Raya). Berumur 22 tahun.


















Di UIA 

Difahamkan, pada Persidangan PKR di Johor baru-baru ni pun dia pergi. Kemana sahaja anwar pergi dia akan ada.




Share this article :

+ comments + 8 comments

December 18, 2011 at 3:50 AM

MOBILE ASS STOCKIST

December 19, 2011 at 10:40 AM

lantak die la nak pi mana pun . ko duk stalk die buat pa. muka dah hensem. otak pun ada. i salute u bro.

Anonymous
December 19, 2011 at 1:01 PM

baguihhh...baguihh...

Anonymous
December 20, 2011 at 12:37 PM

itu lah jadinya bila tak tanya iman bila berfikir.melayu sesama melayu pun nak gaduh.nak jatuhkan sesama sendiri.yang kaum lain tgok gelak je tgok melayu sama melayu gaduh.bila la nk bersatu sesama islam dan melayu??apa la zaman sekarang nie.anak muda cara anak muda.orang tua mcm org tua.nak tuntut macam mana lagi kebebasan akademik.baru je umumkan kan kebebasan.dh mcm2 benda jadi.mcm2 manusia sekrg.ikut nafsu.xpikir jauh.kata malaysia aman.nie pemimpin sendiri pun xnak hormat.dalam islam ada ajar hormati org yg lebih tua dr kita,hormat pemimpin.klu nak suara bebas,pilih lah saluran yg lebih menampakkan seorg yg berakal dan beriman.bukan nak cari publisiti semata-mata jer.

Anonymous
December 20, 2011 at 2:18 PM

puki mak lu la adli cibai lahanat sial..mcm puki mak hang ja..org dh bg nk lebih..muka hensem prangai mcm pondan babi ja..cinbai la org anuar ibrahim..sama mcm ketua yg sanggap..puki mak lu la adli..lahanat mampuih la hg adli..nant tlg jd kayu api org islam ye kt sana....fuck u forever..

Anonymous
December 21, 2011 at 4:07 PM

dulu kat kampung si adli bodoh lembekk. mmg jenis slow pun budak ni. rase2 anuar dah brain truk sngat ni. kilang kunyit confirm anuar yg rasmi. haha

December 23, 2011 at 5:31 PM

jgn hina org la, cermin dri sama.... klo provoc yg anti kjaan, sume kne cerca. tp provoc mamak umno kt pulau pinang xde plk media nk cerca juak2 2..... adli cume tukar bendera najib dgn bendera fredoom mahasiswa, bkn buang bndre malaysia... awat najib 2 maksum ker sampai nk kne taat n syang .... hih3... kesian aq tgok ampa, sokong umno sekian lama apa yg hampa dpt, nk kta beli myak petrol dpt murah x pon, beli gula dpt percent lg x, hampa beri undi kt geng2 najib, puak2 2 yg kenyang... rosmah lg lah, bleh la boros lgi... sbelum nye cincin pas 2 beg tgn , lagi rantai intan, x tau la plk lps nye dye nk bli apa plk....esok2 nye abis la herta ngra digadai puak2 nye... yg kaya najib n rosmah serta suku sakatnye, ampa jdi lah kutu b**i tepi jalan kutib sdekah... mngemis rais simpati org lain... satu lgi nk aq igtkn kt hampa krana undi hampalah rakyat malaysia la nye jdi mermpat x ckp mkn.. ada najib kesah dgn sumua 2, nk pilihan raya bwak la beras, dwit ,lulus bajet gula2 p/raya nk longgok kt org kmpung.. abis2 menang naik harga barang... elok la 2.. sokonglah BN, rakyat jdi pencacai tpi jln mntax sdekah...

May 31, 2012 at 4:01 PM

Apa laa yang admin nie fitnah nie?ada bukti ker nak kluarkan tajuk mcm tu?

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MALAYSIA KRITIS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger