Home » » BONGKAR PAS !! APA AZHAR IDRUS BUAT DALAM TANDAS WANITA ?!!

BONGKAR PAS !! APA AZHAR IDRUS BUAT DALAM TANDAS WANITA ?!!

Written By LAILANATASHA on Tuesday, January 3, 2012 | 8:39 PM



"Orang Terengganu tahu dan orang Kampung Ladang tempat lahirnya tahu bahawa Azhar Idrus sebelum ini merupakan seorang pemuzik yang pandai memetik bass gitar serta bermain piono dan organ.Pernah bersama-sama Sallem,penyanyi IKLIM malah beliau juga sebelum ini merupakan seorang jurugambar dan penulis bebas."

 
tq-aakj
Share this article :

+ comments + 4 comments

Anonymous
January 3, 2012 at 9:37 PM

Puak2 ni biasalah macam sesumpah.
Mengutuk laluan yg mereka telah
lalui sakan. Yg orang lain buat
semua haram. yang mereka buat semua
halal.

AQILAH
January 4, 2012 at 8:10 AM

Yeah,
Hiburan laki perempuan campur tu sume halal. Buat seks kat smbutan tahun baru smpai bersepah kondom setiap kali lepas malam tahun baru tu halal. Buang anak, kelar anak sendiri lepas sembilan bulan tu halal. Bakar bunga api smpai beribu riban pakai duit KERAJAAN tu halal.

Orang bagi nasihat ikut dasar agama dengan pendekatan sedikit hiburan tu haram.


yeah right. sangat ISLAM kau ni.


tq-aakj?
Oh, patutlah.

Anonymous
January 4, 2012 at 9:07 AM

bangang gila artikel ni

January 4, 2012 at 1:41 PM

I rasa Ustaz ini x bias mana2 PARTI... jgn sebab dia join event anjuran PAS... kita kutuk dia..Pendekatan dia bagus, muda mudi dh minat nk amik tau tentang agama islam... tidak terlalu keras/serious...

By the way Cik Aqilah... please stop bandingkan siapa islam lebih... siapa halal lebih... siapa tutup aurat lebih & etc... Cara you hina2 org mcm ini x akn bwk org dekat dgn ISLAM.. mcm Dr Muhaya cakap.. Bila kita sakit & mati hanya ada 2... KITA & ALLAH... jgn suka2 sgt tgk & hina buruk org... esok Allah bg pd kita sebagai UJIAN

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MALAYSIA KRITIS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger