Home » » DATIN SERI ROSMAH DIGANGGU PEMUDA BANGI !!

DATIN SERI ROSMAH DIGANGGU PEMUDA BANGI !!

Written By LAILANATASHA on Tuesday, July 3, 2012 | 8:07 AM

Kejadian berlaku petang tadi di Bangi.. 


Bertempat di Panggung Seni, UKM petang tadi, sekumpulan Mat Rempit bertindak mengepung Isteri YAB PM.. Lihat gambar di bawah..Tindakan kumpulan Mat Rempit ini 'mengepung' Datin Paduka Seri Rosmah Mansor adalah sebagai 'membalas dendam' kerana telah mengubah kehidupan mereka yang tidak tentu hala sebelum menjadi insan yang berguna kepada diri sendiri, keluarga dan masyarakat..

Ramai yang tidak mempedulikan mereka dan menganggap golongan Mat Rempit sebagai tidak mempunyai masa depan dan sampah masyarakat..
Tetapi bagi DS Rosmah mereka juga insan biasa dan mampu menjadi insan berguna andai diberi peluang kedua dan dibentuk sebaiknya.. ini bukan omong kosong.. mereka yang hadir di majlis penutup Kem Perkasa Remaja petang tadi pasti memahami apa yang AAKJ katakan..

bayangkan dari Mat Rempit yang brutal dan ganas kini boleh menyanyi Boria dan Menari Zapin...
saya bukan jahat cuma nakal sikit.. itulah luahan bekas Mat Rempit kepada DS Rosmah
Bangga dapat bergambar dengan Bonda...Mat Rempit yang pernah menyertai Kem Perkasa Remaja kini telah mempunyai pekerjaan yang baik, menghormati orang tua, malah juga berbakat dalam bidang-bidang tertentu seperti seni, pengacaraan, muzik dll..

Tq-AAKJ
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MALAYSIA KRITIS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger