Home » » CALON PKR SATOK(USTAZ) BUNTINGKAN , NIKAH KAT THAILAND, CERAI MELALUI SURAT, TAK BAGI NAFKAH, MEMANG BARUA USTAZ PKR

CALON PKR SATOK(USTAZ) BUNTINGKAN , NIKAH KAT THAILAND, CERAI MELALUI SURAT, TAK BAGI NAFKAH, MEMANG BARUA USTAZ PKR

Written By LAILANATASHA on Thursday, April 14, 2011 | 10:04 PM


Gambar terbaru Ustaz Ahmad Nazib dengan seorang wanita misteri bernama Dayangku Shi**h yang dipercayai isteri keduanya. Ustaz Ahmad Nazib, calon PKR di Satok tidak mengaku mempunyai seorang lagi isteri dalam siri ceramahnya di Satok pada 8 April 2011.

Pendedahan mengenai kisah isteri kedua Ustaz Ahmad Nazib, seorang peguam syarie yang berkahwin di Thailand setelah gadis tersebut mengandung telah sampai ke pengetahuan kaum keluarga Ahmad Nazib (baca sini).

Hendak berubah bagaimana Ustaz?

Sarawak SUN turut mendedahkan gambar gadis yang dipercayai menjadi isteri kedua Ustaz Ahmad Nazib dan anaknya (baca sini). Pada tahun 2010, tiba-tiba Ahmad Nazib telah menghantarkan surat cerai kepada isteri keduanya itu melalui pos tanpa menyatakan apa-apa sebab.
Selepas menceraikan isteri keduanya, Ahmad Nazib tidak pernah mempedulikan nafkah, termasuklah kepada anaknya. Sekarang bekas isterinya dan anaknya terpaksa bergantung hidup kepada bekas bapa mertua Ahmad Nazib yang bernama Pengiran K (baca sini).
Gambar Ustaz Ahmad Nazib dengan isteri pertamanya.
Bagaimana Ahmad Nazib hendak mewakili wanita-wanita yang dianiaya suami di mahkamah, jika Ahmad Nazib sendiri pun mengkhianati isterinya? Bagaimana Ahmad Nazib hendak jaga puluhan ribu pengundi di dun Satok sekiranya dia menang, sedangkan isteri dan anaknya pun dia tinggalkan begitu saja?
Rakyat Sarawak usah terima calon-calon pembulak daripada pembangkang. Pakatan pembulak mengimport calon-calon bermasalah untuk menjadi wakil rakyat di Sarawak. Tolak Pakatan Pembulak. 16 September 2008 adalah hari pembohongan besar di Malaysia. 16 April 2011, adalah hari rakyat Sarawak mengundi untuk pertahankan hak dan kepentingan rakyat Sarawak
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MALAYSIA KRITIS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger