Home » » Video Seks : Azizah Sahkan Leher Anwar!

Video Seks : Azizah Sahkan Leher Anwar!

Written By LAILANATASHA on Wednesday, May 11, 2011 | 5:17 PMLEHER DLM VIDEO SEKS TU ANWAR IBRAHIM.. MAKSUDNYA ITULAH ANWAR IBRAHIM..

“Walaupun Azizah cuba sembunyikan kebenaran dengan senyuman, kata-kata penafian, namun kebenaran tidak dapat ditutup buat selama-lamanya, akhirnya akan terkeluar jua”
Anuar, bekas Setiausaha Politik Wan Azizah berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai laporan AIDCNews semalam, bertajuk “Pengakuan Kebenaran Wan Azizah : Anwar “Dah Baik” Lepas Keluar Penjara…”.
Dalam laporan itu, Wan Azizah, ketika berucap di Markaz PKR Satok, Jalan Patingan, Kuching Sarawak pada 7 April 2011 berkata, “Ya Allah … saya yang boleh rasa saya kuat … kerana kali pertama (kes liwat I), dah masuk penjara (dah). Dah keluar (dah) … dah baik (dah) …”

“Kalau Azizah akui Anwar dah baik selepas keluar dari penjara, maknanya sebelum masuk penjara, adakah dia akui suaminya tidak baik? soal bekas Setiausaha Politik Wan Azizah itu.
Memetik pula Gelagat Anwar sini:
Mereka yang rapat dengan Anwar tahu – Anwar tidak pakai seluar dalam biasa cap ‘buaya’, atau apa sahaja jenama yang murah. Anwar tak biasa.
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MALAYSIA KRITIS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger