Home » » Video Adegan Berahi !! Pesanan PAPAGOMO, Sila COPY EMBED Ini.

Video Adegan Berahi !! Pesanan PAPAGOMO, Sila COPY EMBED Ini.

Written By LAILANATASHA on Wednesday, April 25, 2012 | 1:37 PM


Salam sahabat blogger yang dikasihi sekalian. Sama ada anda suka atau tidak namun kebenaran mestilah kita pamerkan bagi memberikan gambaran lebih jelas kepada rakyat Malaysia apa sebenarnya perjuangan Mahasiswa yang berdemo tidor di Dataran Merdeka.


Adengan Berahi mereka berjaya dirakam dan rakaman tersebut telah siap dimuat turun didalam You Tube. Namun tidak dipertontonkan waktu ini kerana ingin mengajak rakan rakan Blogger yang lain bersama sama Gomo mempertontonkan kepada Rakyat akan Kejahilan mereka Pemimpin Pakatan PAS,DAP dan PKR dalam Seks Bebas yang dilakukan Mahasiswa Robot ini.

Justeru itu Gomo pinta rakan rakan Blogger untuk COPY EMBED HTML You Tube ini dan letak di Blog masing masing dan SET kan TIME nya pada jam 2.00 petang ini. Kita akan keluarkan nya serentak bagi memberikan mesej jelas apa sebenarnya yang berlaku.

COPY EMBED HTML DIBAWAH


- Masukkan dalam HTML dan Setkan pada jam 2.00 petang ini. Kita akan bersama dalam memBERSIHkan mereka puak puak Pakatan Pembangkang ini. Biar mereka tahu kekuatan kita yang sebenar.

Jangan lupa kawan kawan Copy Embednya dan Setkan pada jam 2.00 petang. Rakyat Malaysia juga diminta untuk bersedia menyaksikan adegan BERAHI Mahasiswa Robot Anwar Ibrahim yang diketuai Adam Adli ini.


tq-papagomoShare this article :

+ comments + 1 comments

April 28, 2012 at 4:22 AM

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MALAYSIA KRITIS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger