Home » » AZMIN TANGGANG!! Ibu minta Azmin Ali bersumpah jika dianiaya

AZMIN TANGGANG!! Ibu minta Azmin Ali bersumpah jika dianiaya

Written By LAILANATASHA on Sunday, May 6, 2012 | 12:27 PM


HAKIKAT AYAH IBU DAH BERI PENDIDIKAN SEMPURNA DUNIA AKHIRAT TAPI DISEBABKAN NAFSU BINATANG AZMIN TAK MAMPU MENAHAN GODAAN SETAN. LEBIH-LEBIH LAGI ANWAR BERSAMA N.AJIS MEMBERIKAN FATWA SONGSANG ZINA NIK AZIZ BOLEH MOHON AMPUNKAN MELALUI ISTIKHARAH ASALKAN IANYA DILAKUKAN OLEH PAKATAN HARAM. 


SESUNGGUHNYA BEKALAN ILMU AYAH IBU LAH YANG MENGHALANG MEREKA BERBOHONG MELALUI SUMPAH LAKNAT!! BAGI MEREKA NAK TIPU ORANG ITU SENANG!! TAPI SUMPAH LAKNAT BOLEH MEMAKAN DIRI.. DENGAN ITU ANWAR DAN AZMIN MEMANG TAKUTTT SUMPAH LAKNAT. BERANI KERANA BENAR TAKUT KERANA SALAH!!!

CHE TOM (kanan) menjawab soalan wartawan mengenai kes gambar seks yang didakwa melibatkan anaknya Azmin sambil ditemani Ummi Hafilda pada sidang akhbar di Hulu Klang dekat Kuala Lumpur kelmarin.


Ibu kepada Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Azmin Ali meminta anak lelaki sulungnya itu bersumpah bagi membersihkan namanya jika gambar-gambar aksi seks yang dikatakan mirip dirinya adalah tidak benar.
Che Tom Yahaya, 74, berkata, langkah tersebut merupakan tindakan terbaik selain menyaman individu yang bertanggungjawab jika terbukti ia adalah satu fitnah.
"Bagi saya mudah, kalau betul dia rasa dia di pihak yang benar, saman mereka, bersumpah dengan nama Allah untuk membersihkan namanya," katanya pada sidang akhbar di Hulu Klang dekat sini kelmarin.
Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai gambar-gambar aksi seks seorang lelaki yang dikatakan mirip Azmin bersama seorang wanita yang disiarkan oleh beberapa laman blog.
Turut hadir pada sidang akhbar itu ialah seorang lagi anaknya, Ummi Hafilda.
Tq-kosmo
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MALAYSIA KRITIS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger